Rólunk

Miért érdemes itt befektetni?

ausztriaingatlan_1284861583_a_furedi_foorvos_NHpt_NAGYKEPHévíz Magyarország második legnépszerűbb települése. A város a fejlődését a turizmusra alapozza. A több mint 200 éves fürdőhagyományokkal rendelkező gyógyhelyet évente turisták százezrei keresik fel, a vendégéjszakák száma meghaladja az 1 milliót. Hévíztől csupán 5 km-re található a Balaton, amely ugyancsak Magyarország egyik gyöngyszeme.

Ebben a régióban az ingatlanok értéke stabil, sőt emelkedő tendenciát mutat.
A befektetés szempontjából két kategóriát különböztethetünk meg: egyrészt ha könnyen eladható ingatlant vásárolunk, másrészt pedig ha magas hozam lehetőségét kínáló ingatlanba fektetünk.

Hévízen és a Balaton környékén az ingatlanok bérbeadása 7-10 % hozamot biztosít, hosszú távon és a szezonális időszakban egyaránt.

Miután a banki kamatok Magyarországon és egész Európában minimálisak, így teljesen egyértelmű, hogy az értékálló ingatlanok – a megfelelő környezetben – mindenképpen nagy biztonságot nyújtanak a befektetőknek.

02-28 hevizA harminc éves egyéni vállalkozói tapasztalat után ma már társas vállalkozási formában működünk Magyarország területén.

A hosszú évtizedek során szerzett ismeret felhasználásával az irodánkat felkereső ügyfelek a legprofibb kiszolgálásban részesülnek függetlenül attól, hogy eladó, vevő vagy bérbeadó és bérlő vagy befektető keresi fel társaságunkat.

A hévízi székhelyű irodánk kínálata nem pusztán a környékre, hanem az egész ország területére kiterjed. Munkatársaink hétvégén is készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére, s az ingatlanok helyszíni bemutatása díjmentes szolgáltatásunk.

Az iroda sajátossága, hogy egyben ügyvédi iroda is, így a jogi tanácsadás, szerződések készítése helyben megoldható. Hozzáféréssel rendelkezünk a magyarországi földhivatalok adatbázisához és állandó a kapcsolattartásunk a hazai hatóságokkal. Angol, német, orosz és olasz tolmácsok segítik ügyfeleink gyors és precíz kiszolgálását.

Amennyiben a weboldalunkon található ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, várjuk e-mailben, telefonon vagy akár postai úton jelentkezését.

Ügyfeleink adatnyilvántartását, érdeklődését teljes diszkrécióval kezeljük.

Mottónk: „YES, WE CAN”

Ossza meg: e-levélben